تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی

تعمیرسرا مرکز تخصص تعمیر لباسشویی

زنگ زدگی و آسیبی که روی درب و بدنه ماشین لباسشویی دیده می شود از مهمترین دغدغه های بانوان است در این مقاله تعمیرسرا تکنیک های تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی را با هم بررسی می کنیم.

مراحل تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی

برای تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی نیاز به یک سری ابزارها دارید. نیاز است که کاردک، کاغذ سنباده، و همینطور ضد زنگ فلز و یا اسپری رنگ فلز سفید خریداری کنید.

نیاز است که در ابتدا در ماشین لباسشویی را جدا کنید، سپس می بایست از یک کاردک استفاده کنید که زنگ زدگی ها از روی سطح برداشته شود. البته این کار زمان زیادی نیاز ندارد و به سادگی انجام می شود. حالا نیاز است از یک کاغذ چسبانده استفاده کنید و به صورت سایشی بر روی همه زنگ زدگی ها بکشید.

به طور کلی نیاز است یک سطح همسان و هموار برای بخش های رنگ خورده و بخش های لخت فلز ایجاد شود. این کار باید به صورت مداوم و کامل انجام شود. در غیر این صورت با مشکل زنگ زدگی مجدد فلز روبرو خواهید شد.

 

نیاز است که با یک دستمال زنگ زدگی ها را پاک نمایید و از صابون یا هر چیز دیگری نیز استفاده کنید که عملیات پاکسازی به خوبی صورت بگیرد. اطمینان حاصل کنید که همه بخش ها به خوبی پاک شده و خشک شود.

در صورتی که کاملاً خشک شد نیاز به یک یا دو لایه ضد زنگ دارید که باید روی آن بزنید. همینطور نیاز است که همه جا کاملاً توسط ضد زنگ پوشیده شده باشد زمانی که ضد زنگ خشک شد می بایست مجدداً روی آن رنگ زده شود. در صورتی که نیاز به تعمیر لباسشویی باشد، می توانید از خدمات تیم تعمیرسرا استفاده کنید.

 

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی با اسپری

در صورتی که از اسپری برای تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی استفاده می کنید نیاز است که در ابتدا اسپری را به خوبی تکان دهید در غیر این صورت رنگ به صورت لایه لایه شد و در نهایت سطح کار یک دست نبوده و ناهموار می شود.

لایه های رنگ را می بایست سبک بزنید. مثلاً به جای یک بار فشار قوی اسپری به صورت سنگین، چند بار اسپری به صورت سبک بزنید اجازه دهید خشک شود و سپس مجدداً بزنید.  دقت کنید که همه گوشه و کناره ها رنگ آمیزی شود. در نهایت اجازه دهید که رنگ کاملاً خشک شده باشد.

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی با برداشتن زنگ زدگی ها

یکی از روش های تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی این است که از زنگ خورهای شیمیایی استفاده کنید. این محصول را می توانید از فروشگاه های وسایل اتومبیل یا خانگی خریداری کنید.

البته که می توانید از مواد طبیعی نیز برای تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی و از بین بردن زنگ زدگی ها استفاده کنید. یک سری روش های طبیعی وجود دارد که تا حدی می تواند زنگ زدگی های روی درب و بدنه ماشین لباسشویی را از بین ببرد.

سرکه یکی از موادی است که برای تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی به روش طبیعی بسیار استفاده می شود. این ماده خانگی چندین کاربرد دارد یکی از آنها نیز برطرف کردن زنگ زدگی است.

می توانید ابزار تان را چند ساعت تا یک روز در سرکه بخوابانید. سپس می توانید آنها را با ورقه های آلومینیوم بسایید. در این شرایط هیچ وقت از سنباده استفاده کنید چون حفره های بیشتری بر روی سطح فلز ایجاد می کند و در نهایت لایه های محافظتی را تراش دهید.

مطالب مرتبط: علت بوی سوختگی ماشین لباسشویی + آپدیت ۹۹

 

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی آبلیموی ترش از دیگر روش های طبیعی محسوب می شود و برای کسانی که از بوی سرکه خوششان نمی آید بهترین گزینه است. خاصیت اسید سبب می شود که سطح فلز دچار زنگ زدگی شود. می توانید کمی نمک نیز به آن اضافه نمایید تا یک ساینده طبیعی دست ساز باشد.

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی توسط جوش شیرین

سومین روش طبیعی برای تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی این است که از جوش شیرین استفاده کنید. این روش کمی زمان بر است اما نتیجه خوبی دارد. می توانید از مخلوط جوش شیرین و آب استفاده کنید تا یک خمیر تهیه شود. از یک مسواک قدیمی استفاده کنید این مخلوط را بر روی جایی که دچار زنگ زدگی شده است آنقدر بکشید تا زنگ زدگی برطرف شود.

علت پوسیدگی ماشین لباسشویی

یکی از دلایلی که سبب پوسیدگی بدنه لباسشویی و سایر بخش های فلزی آن می شود آب ورودی است. در واقع آب ورودی از شیر آب انه تامین می شود و مقدار زیادی آهن دارد.

در برخی از شهرهای کشور میزان اکسید آهن در آب به صورت طبیعی بالا است و این موضوع سبب زنگ زدگی ماشین لباسشویی می شود. اگر لکه های قهوه ای یا قرمز روی لباس دیده شود به همین علت است.  آهن زیاد موجود در آب سبب می شود که چرخه شستشو دیگر شده و به نوبه خود مشکل ایجاد نماید.

مورد بعدی در راستای پوسیدگی ماشین لباسشویی مربوط به رسوبات و اجرام موجود در لوله است. در واقع زنگ زدگی هایی که روی لوله دیده می شود بر اساس جرم هایی بوده است که در داخل لوله های آب بوده و به داخل دستگاه راه یافته است. در صورتی که لوله ها قدیمی و گالوانیزه باشد این احتمال بیشتر خواهد بود.

می توان با نصب فیلتر ورودی از ورود اجرام و زنگ زدگی تا حد زیادی جلوگیری کند.

اینطور که بررسی ها نشان می دهد نمک و یا جلا دهنده ها بزرگترین و مهمترین عامل در زنگ زدن لباسشویی هستند. واکنش شیمیایی که بین این مواد در دمای بالا راه می دهد سبب می شود که یک سری رسوبات ایجاد شود که سبب زنگ زدگی می شود.

مطالب مرتبط: معرفی ارور ماشین لباسشویی بوش مدل NEXXT و راه های برطرف سازی آن

چرا بدنه استیل لباسشویی زنگ می زند؟

لایه های محافظی که بر روی استیل داخلی ماشین لباسشویی وجود دارد تا حد زیادی از زنگ زدگی جلوگیری می کند اما اینطور که بررسی ها نشان داده است این پوشش ها معمولاً بسیار حساس هستند و هر نوع خراشی که ایجاد شود سبب می شود که میزان زنگ زدگی بدنه ماشین لباسشویی بیشتر شود.

دقت کنید که واکنش های زنگ زدگی به شکل های مختلف نمایش داده می شود. برخی به صورت افقی رشد می کنند و برخی به شکل عمیق تر هستند. برخی سبب می شود که کف یا بدنه استیل ماشین آسیب ببیند. البته که این موضوع برای همه مدل ها دیده نشده است.

جلوگیری از زنگ زدگی بدنه ماشین لباسشویی

اگر در منطقه مرطوب زندگی می کنید بهتر است لباسشویی را در بخشی قرار دهید که از رطوبت دور بماند رطوبت دلیل اصلی زنگ زدگی محسوب می شود. بهتر است برای تمیز کردن سطح بدنه لباسشویی از دستمال های مخصوص استفاده و آب را به صورت مستقیم روی آن نگیرید.

دقت کنید که برای جلوگیری از زنگ زدگی ماشین لباسشویی نیاز است بتوانید موقعیت اتصال آن به دیوار یا سایر بخش های دیواری را بررسی کنید. بدنه لباسشویی نباید با مواد شوینده غیر استاندارد شستشو شود.

بهتر است در شستن بدنه ماشین لباسشویی افراط زیادی نداشته باشید. بدنه معمولاً نیاز به تمیز کاری چندانی ندارد.

نکته پایانی

تعمیر پوسیدگی ماشین لباسشویی تا حدی است که کمی از میزان زنگ زدگی برطرف شود بنابراین نباید انتظار داشته باشید که مثل روز اول شود. دقت کنید که ابزارهای مورد استفاده باید از جنس خوبی باشند تا پروسه زنگ زدگی تشدید نشود.

برخی از مدل های دستگاه لباسشویی قابلیت تغییر ندارند و باید به این موضوع دقت داشته باشید. از خیس شدن سطح بیرونی بدنه جلوگیری کنید و نسبت به این موضوع دقت زیادی داشته باشید.

۱۴۰۰/۰۹/۰۲

فرم ارسال نظر